Jeroen van der Boom

JEROEN VAN DER BOOM

Jeroen van der Boom staat al vanaf zijn twaalfde op de planken. In 1992 maakt hij zijn tv-debuut. Als presentator is hij aan diverse programma’s verbonden en bovendien richt hij de productiemaatschappij Rebel TV & Events op.

Zelf optreden blijft echter de grootste aantrekkingskracht op Jeroen uitoefenen. Na een hoofdrol in de theatershow Barcelona, wordt Jeroen gevraagd als hoofdrolspeler in Novomundo van Frank Wentink in Studio 21 te Hilversum. Inmiddels is zijn ook imitatietalent niet onopgemerkt gebleven. Zo geeft hij in de spraakmakende animatieserie ‘Café De Wereld’ van de VARA stem aan diverse bekende persoonlijkheden en maakt hij in 2007 zijn debuut bij het cabaret van Jack Spijkerman’s ‘Koppensnellers’.

Tijdens zijn optredens in het land boekt Jeroen steeds meer succes als zanger/entertainer. Na een plaat in ‘New Jazz Swing’-stijl, met eigen repertoire en jazzy bewerkingen van popklassiekers als ‘Don’t Stop Me Now’ en ‘Wonderful Tonight’, komt Jeroen in de zomer van 2007 met de single ‘Jij Bent Zo’.

Het origineel van David Bisbal is in Nederland niet tot de hitparades doorgedrongen, maar Jeroens versie komt, met een nieuw geschreven tekst van Tony Neef, wel in de hitlijsten terecht. Sterker nog, na enkele weken staat Jeroen op nummer 1 in de drie belangrijkste charts van Nederland en is daarna meer dan tien weken in de top 3 terug te vinden.

Tegelijkertijd met de single lanceert Jeroen een ambitieus plan. Hij besluit geheel op eigen kracht een concert te geven in de Heineken Music Hall. Het raakt in no-time uitverkocht. Inmiddels staat ‘Jij Bent Zo’ ook op nummer 1 in België en zelfs landen als Curacao en Suriname blijven niet achter.

De show in de Heineken Music Hall is een groot succes. Jeroen lanceert hier de nieuwe single ‘Een Wereld’, welke ook in no-time op nummer 1 in de hitlijsten belandt.

Jeroen is populairder dan ooit. Voor 2008 worden grootse plannen gemaakt en ook de nieuwe single en het in april te verschijnen album ‘Jij Bent Zo’ beloven niets dan goeds!

JEROEN VAN DER BOOM

Jeroen van der Boom per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281