EXCLUSIEF: Mick Harren

 

Mick Harren komt vanaf 14 september 2018 met een geheel nieuw nummer :

 “Was jij maar hier bij mij” geschreven door Eve L'Kay & Kelly Page en geproduceerd door Maarten de Groot. Een opzwepende song en een tekst die blijft hangen.

Het unieke aan dit nummer is, dat zijn zoon Bowy Harren in het nummer rapt.

Iets wat in NL in deze combinatie als vader en zoon nog nooit is gedaan !

Mick Harren won in 1992 de voorrondes van de Sound Mix Show als Tom Jones, in de jaren die volgden, waren er vele hoogtepunten waaronder optreden tijdens het Huwelijk van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima, toen nog Prins en Prinses, maar ook een nummer 3 notering met “Good Things” in Hong Kong, waar hij toen 2 concerten gaf.

 

Mick Harren is een rasechte Amsterdammer, die van het leven één groot feest maakt.

Met een vrolijk repertoire van Engels- en Nederlandstalige muziek is Mick Harren een graag geziene gangmaker voor elk feest. Mick Harren past zich moeiteloos aan en staat met evenveel plezier op het podium tijdens een schuurfeest als in smoking op een gala.
 In 2007 stond Mick enkele weken in de top 40 van radio 538 en in tal van andere  Nederlandse hitlijsten met het nummer “Sweet Caroline”.

Zijn album:“Mick Harren zingt Willy Alberti” dat geproduceerd is door Tonny Alberti en Mick Harren en uitgebracht bij CNR is een echte aanrader voor de liefhebbers van de Nederlandse volksmuziek met nummers als “mijn zoon”, “liefde” en “een glimlach van een kind” in een nieuw jasje gestoken met veel respect voor het origineel. Deze CD is bestemd voor iedere muziekliefhebber, die de authentieke, nostalgische, Nederlandse klanken weet te waarderen en dit graag in stand wil houden. 14 tijdloze nummers van Willy Alberti werden zorgvuldig uitgekozen en zijn bijna 30 jaar na dato op CD gezet, met het live orkest o.l.v. André Vrolijk, bestaande uit accordeon, piano, viool, drums en (bas)gitaar en brengt de luisteraar even terug naar die gouwe tijden van toen.

 

Mick heeft samen met Bram Koning de leader gemaakt voor de real life soap rondom “De Veerkampjes” bij SBS6 met titel “Doe Maar Gewoon”.

 

Mick Harren ook wel de Nederlandse Michael Bublé genoemd, is al enkele keren uitgeroepen tot de “Beste Technische Zanger van Nederland” door professionals uit het vak.

Ieder feest tot een onvergetelijke grote hoogte brengen waar je nog lang aan terugdenkt, dat kan Mick als geen ander in NL !

Mick Harren per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281