EXCLUSIEF: Sandra Timmerman

 

Bio Sandra Timmerman

 

Sandra Timmerman is terug. Met een prachtige single die een nieuw hoofdstuk in haar leven inluidt, maar ook oude tijden doet herleven. Over Sandra’s verleden is veel gezegd en geschreven, maar haar nieuwe single Mijn Huis gaat juist over mooie herinneringen aan vroeger. Met haar lichte versie van het Nederlandse levenslied wil Sandra de wereld vertellen over de liefde die ze ook heeft gekend en waar ze met nostalgie aan terugdenkt.

 

Nadat haar single Ik moet je laten gaan vorig jaar goed werd ontvangen, groeide Sandra’s verlangen om verder te gaan in het Nederlandstalige genre. “Dat is voor mij gewoon heel vertrouwd. Het levenslied voelt heel eigen, maar ik wilde er wel mijn eigen invulling aan geven.”

 

De tekst van Mijn Huis is universeel en daarom herkenbaar voor velen: elk huisje heeft zijn kruisje, maar gelukkig zijn er ook genoeg fijne momenten met elkaar te delen. En het is belangrijk en waardevol om daar op een later moment aan terug te denken, zegt Sandra. “Ik zing over mijn huis, maar het kan over ieders huis gaan. Bij een levenslied denk je al gauw aan een treurig nummer, maar ik wil juist graag de mooie dingen van het leven bezingen. En ik hoop dat veel mensen zich daarin herkennen”.

 

Mijn Huis is geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers, die Sandra nog kent uit haar vroegere muzikale carrière. Nadat ze in de jaren negentig samen met haar zus furore maakte als zangeres, richtte Sandra zich op Franse chansons. Daarna speelde ze in diverse theaterproducties en had de hoofdrol in een Duitse musical. Sandra houdt ervan om voortdurend haar grenzen te verleggen, haar hart te volgen en steeds nieuwe dingen te leren. Op het podium in het theater is ze het gelukkigst, als ze haar emoties kan delen met het publiek. Die beleving vindt ze ook in zingen, zeker nu ze haar eigen weg heeft gekozen en zich heeft losgemaakt van alle negativiteit.

 

Sandra Timmerman tekende een contract bij Sony Music Entertainment en daarmee begint een nieuwe fase in haar leven. “Ik heb een hoofd vol ervaringen en herinneringen en ik ben er klaar voor op daar op mijn manier over te zingen. Ik vind het heerlijk om weer op het podium te staan met Nederlandse liedjes. De cirkel is rond”.

 

Exclusieve boekingen van Sandra; Europop

Sandra Timmerman per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281