Sarah & Julia

Europop vertegenwoordigd exclusief Sarah & Julia voor optredens.

Na het succes van hun muzikale debuut bij het Junior Songfestival in 2013 en de drie singles die daarop volgden – waarmee ze drie keer een nummer-1-hit in de Kids Top 20 scoorden – brengen de populaire zingende zussen Sarah & Julia op zaterdag 9 mei a.s. alweer hun vijfde nummer uit, onder de titel Something Wonderful. Het is een sprankelende, zomerse single met dito videoclip, opgenomen in Spanje.

 In dit Engelstalige nummer zingen Sarah & Julia over een roadtrip die ze maken, samen met twee jongens. Met zinnen als “Top down, we take it down south”, “Radio on, singing out loud” en “Hit the gas and roll” beschrijven ze de onbezorgde sfeer waarin ze naar hun zonnige bestemming rijden. In het refrein worden de jongens bezongen: “You’re something wonderful, it’s something magical”. De meiden zijn verliefd!

 Net als bij hun vorige hits, hebben Sarah & Julia ook voor deze single gewerkt met Fluitsma & Van Tijn en de Soundwise Studio’s. De vorige single Ik Ben Ik, Jij Bent Jij was een Nederlandstalig uitstapje, als titelsong van de succesvolle bioscoopfilm Jack bestelt een broertje. Met deze single scoorden de meiden eerder dit jaar hun derde nummer-1-hit in de Kids Top 20.

 Videoclip

Voor de videoclip bij Something Wonderful zijn Sarah & Julia afgereisd naar het noorden van Spanje, waar ze een roadtrip hebben gemaakt met twee Spaanse jongens. Ze reizen samen van de woestijn bij Tudela naar de strandboulevard in San Sebastián. De video zal vanaf medio mei te zien zijn op YouTube en VEVO.

 Jonge makers

Jong als ze zijn, werken Sarah & Julia ook graag met jonge mensen in het creatieve proces rondom hun muziek. Zo werken ze nu alweer voor de vierde keer samen met de 18-jarige Mischa Dols, die tot nu toe al hun videoclips geregisseerd heeft, met camerawerk van de al even jonge als getalenteerde Jim Stuurman. Bovendien is het artwork voor deze single, net als voor de single Gold, gefotografeerd door de 15-jarige Annegien Schilling, die met haar innovatieve fotobewerkingen op Instagram inmiddels ruim 650.000 volgers heeft van over de hele wereld.

 Optredens

Dit voorjaar zijn Sarah & Julia op menig podium te vinden. Zo staan ze op 7 juni op het festival VESTROCK JUNIOR in Hulst, en later die maand op grote evenementen in achtereenvolgens Bavel (bij Breda), Emmen en Zoetermeer. In juli geven ze een zomeravond-optreden in de Efteling en in september staan ze als één van de headliners twee dagen lang op het megapopulaire tiener-evenement Tina-dag XL.

 Sarah & Julia

Van jongs af aan zijn Sarah Nauta (16) en Julia Nauta (13) bezig met zingen, dansen en acteren. De zusjes zaten beiden bij het Kinderen voor Kinderen-koor en speelden ieder al op jonge leeftijd in bekende musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Shrek en Hij gelooft in mij. In 2013 deden Sarah & Julia als duo mee aan het Junior Songfestival met het nummer Live life. In de finale behaalden ze daarmee de derde plaats. Vervolgens gingen de meiden een samenwerking aan met de bekende hitproducers Fluitsma & Van Tijn. De uptempo song Celebrate We’re Young (2014) belandde op de eerste plaats in de Kids Top 20, evenals de opvolgers Gold (2014) en Ik Ben Ik, Jij Bent Jij (2015).

 Release

Something Wonderful kan vanaf zaterdag 9 mei gedownload worden in de iTunes Store en gestreamd worden via o.a. Spotify, Deezer en YouTube.

 Credits

tekst & muziek          Jantine Heij, Jan Rooymans, Eric van Tijn, Jochem Fluitsma

productie                    Mark Erickson, Fluitsma & Van Tijn

studio                           Soundwise Studio’s

label                              Nautic Records

distributie                   CTM Digital

 

www.sarahjulia.nl

 

Sarah & Julia per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281