Annette Barlo

Annette Barlo is op 8 november 1974 geboren in Bunnik. Tijdens haar middelbare schooltijd was zij te zien op 14 jarige leeftijd in het KRO programma ‘Platzak’. Later speelde zij tien jaar lang de rol van Anna in de VARA serie ‘Oppassen!!’.   In 1994 ontwikkelde Annette zich als tv presentator van onder andere ‘de Rabo Top 40’ en het NCRV programma ‘Wereldwensen’.

Annette heeft nooit de voorkeur gegeven aan één van de twee disciplines, en vind kiezen hierin erg Hollands, en onzin. “Waarom kiezen? Ik doe graag dingen die ik leuk vind, en wil daarbij niets uitsluiten!”
In de jaren erna volgen er diverse tv programma’s en acteerwerkzaamheden zoals ‘Jos op 1’, ‘Splits, Betrapt’, ‘Hij en Julia’, ‘Sponsor Bingo Break’ en  ‘I feel good’.
In 2004 wordt Annette de trotse moeder van een zoon en twee jaar later bevalt ze van nog een zoon. Door RTV Utrecht wordt ze gevraagd voor de presentatie van U Vandaag waar zij twee maal per week de presentatie voor haar rekening neemt.
Maar het acteer bloed kruipt waar het niet gaan kan en Annette geeft te kennen dat zij heel graag weer wil acteren. Eind februari 2009 wordt zij gevraagd voor een gastrol in Nederlands meest populaire soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. En vanaf mei 2009 maakte zij haar entree als fysiotherapeute Lies de Weerdt.
Annette iBarlo boeken bij Europop
Boeken Annette Barlo bij Europop

Annette Barlo per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281