Anouk Smulders

Anouk Smulders

Anouk Smulders is op 29 augustus 1974 geboren in Enschede. Drieënhalf jaar later verhuisden haar ouders met hun twee dochters naar Barneveld, waar Anouk is opgegroeid. Na haar havo-diploma, haalde zij in één jaar haar meao. Op haar achttiende verhuisde Anouk naar Haarlem om daar op kamers te wonen. Tijdens haar studie Internationaal Management aan de heao, is ze heel toevallig als model ontdekt. Ze zat in de trein van Amsterdam naar Haarlem, waar ze de Hogere Economische School volgde. Anouk werd toen aangesproken door een fotograaf uit Amsterdam. Zo werd Anouk fotomodel.

Haar eerste opdracht was een cover voor de Franse Elle, een paar dagen daarna vroeg de Duitse Elle haar voor een modereportage. Kort daarop sleepte ze een wereldwijd cosmeticacontract in de wacht voor Christian Dior. Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling en woonde ze tien jaar lang in het buitenland.

In die periode is Anouk naast fotomodellenwerk ook het gezicht geweest voor commercials voor onder andere Oil of Olaz, L’Oreal, Wonderbra en ‘behind the scenes’ van Sports Illustrated. Regelmatig liep ze shows voor belangrijke modeontwerpers als Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Issey Miyake en Armani. Een paar jaar geleden is Anouk te zien geweest in de NET 5-hitserie ‘Sex and the City’.

In haar vrije tijd is Anouk het liefst in beweging; tennis, yoga, fietsen en wandelen zijn haar favoriete bezigheden. Na de afgelopen tien jaar onder andere in Parijs, Miami, Londen en in New York te hebben gewoond, is ze sinds 2004 terug in Nederland.

Anouk is op 30 december 2004 op Curaçao getrouwd met fotograaf Edwin Smulders en in november 2005 kregen zij hun zoontje Max.

Sinds haar terugkomst in Nederland heeft Anouk diverse televisieprogramma’s gepresenteerd als SBS Shownieuws (SBS6), Entertainment Live (Talpa), De Leukste Thuisvideo’s (Talpa) en is zij tegenwoordig te zien als Lifestyle deskundige bij RTL Boulevard (RTL4).

 

 

 

 

ANOUK SMULDERS is te boeken bij Europop

 

Anouk Smulders per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281