Astrid Joosten

ASTRID JOOSTEN

Wij zien deze veelzijdige vakvrouw, regelmatig in opdracht van het bedrijfsleven en de overheid, als een betrokken en serieuze dagvoorzitter, discussieleider of interviewer die de doelstelling van een bijeenkomst weet te halen. Astrid bereidt zich zeer uitgebreid en zorgvuldig voor en heeft een brede interesse.
Momenteel presenteert Astrid naast ‘Twee voor Twaalf’ (de kennisquiz waarmee ze al meer dan tien jaar een forse schare kijkers trekt) ook de interviewserie ‘Oog in Oog’. Nieuw in 2004 was de quiz ‘Twee voor Twaalf junior’, een kinderversie van de vertrouwde formule.
De grote doorbraak van Astrid Joosten op televisie kwam eind jaren tachtig met ‘Jongbloed en Joosten’. De kijkcijfers waren ongekend en haar naam was gevestigd. Enkele andere voorbeelden uit haar rijke TV carrière zijn: ‘De Verleiding’ over reclame en ‘De Show van je Leven’, waarmee een aantal bekende Nederlanders geportretteerd worden. Spraakmakend waren bijvoorbeeld de afleveringen met Wim Kok en de computermuis.
Naast haar TV-werkzaamheden zijn al 2 boeken van haar hand verschenen. In 2002 schreef zij het boek ‘Verboden Liefdes’, een bundel interviews met elf vrouwen die een relatie onderhouden met een getrouwde man, en in 2004 maakte Astrid, samen met Ruud van Marion, de vragenmaker van Twee voor twaalf, nog een boekje getiteld 'Dat zoeken we op' . Een boekje vol wetenswaardigheden die handig zijn om te weten wanneer men aan een quiz meedoet, maar ook als men tijdens een feestje om een sterk verhaal verlegen zit.

ASTRID JOOSTEN

Astrid Joosten per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281