Chantal Bles

CHANTAL BLES

Chantal Bles begon haar carrière al op zeer jonge leeftijd, mede doordat mode en styling haar met de paplepel zijn ingegoten. In zeer korte tijd heeft Chantal zich bewezen als topstyliste. Zij is de vaste styliste van bekende namen als Quinty Trustfull en Tooske Breughem. Zij wordt regelmatig gevraagd voor styling tijdens fotoshoots, videoclips en feestavonden.

 Chantal verzorgt de styling voor Beau van Erven Dorens en de meidenband ‘Raffish’ tijdens het populaire televisieprogramma Popstars the Rivals. Het resultaat is zo succesvol, dat zij zelfs uit Amerika complimenten ontvangt van de makers van het programma.

 In november 2005 was zij te zien als styliste in het Veronica televisieprogramma ‘Nixfactor’.

 * Chantal geeft workshops aan groepen in heel het land over de allernieuwste trends en mode. Vragen als ‘Wat voor kleding draag ik naar mijn werk?’ of ‘Hoe kleed ik mij naar een gala?’ komen aan bod en zij geeft individueel kleuradvies. Zij laat zien wat ‘moodboards’ zijn en hoe deze door de grote couturiers worden gebruikt om hun nieuwste collectie samen te stellen. Hierna wordt de groep zelf aan het werk gezet om samen een eigen collectie samen te stellen met behulp van deze moodboards.

CHANTAL BLES

 

Chantal Bles per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281