Cilly Dartell

Cilly Dartell

Cilly is een warme en omarmende persoonlijkheid met een theaterachtergrond. Dat weten niet veel mensen, omdat iedereen haar al sinds 1996 kent als één van de ‘anchors’ in de populaire SBS6 programma’s ‘Hart van Nederland’ en ‘Shownieuws’.

CILLY DARTELL

Cilly Dartell speelde ondermeer bij het cabaret van Youp van ’t Hek, het Vrouwencabaret van Natascha Emanuels en vervulde hoofdrollen in musicals als ‘De dader heeft het gedaan’, ‘My Generation’, ‘Up on the Roof’ en maakte deel uit van de internationale cast van de hitmusical ‘Grease’.

De warme stem van Cilly is al vele jaren te horen, allereerst bij AVRO’s Radio 2 “Dartell in de middag” en daarop volgend in diverse radio- en tv-commercials, documentaires én bij nasynchronisaties van tekenfilms.

Voor SBS6 presenteerde Cilly naast ‘Hart van Nederland’ ondermeer ‘You’re my hero’, ‘Goedenavond Nederland’ en is zij verantwoordelijk voor diverse specials over musicals. Zo maakte zij documentaires over kaskrakers als ‘Titanic’, ‘Aïda’, ‘The Sound of Music’ en ‘de 3 Musketiers’.

Cilly is als gastreporter gevraagd door Ivo Niehe voor de TV-Show. Met veel trots showde ze Ivo en de kijkers thuis haar nieuwe woonplaats: het warme land in de Verenigde Arabische Emiraten: Dubai, waar Cilly en haar man Jan nu wonen. Cilly woont afwisselend in Amsterdam en Dubai om haar werkzaamheden in Nederland te kunnen blijven doen.

Cilly is een veelgevraagde dagvoorzitter tijdens congressen of debatten. Ze is ook beschikbaar als presentatrice op (bedrijfs)evenementen.

 

 CILLY DARTELL

Cilly Dartell per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281