Dennis Storm

DENNIS STORM

Dennis Storm wordt op 24 juni 1985 geboren in Den haag. Hij zit graag op het strand, maar wat minder graag op school, dus het blijft bij een HAVO-diploma. Na een enerverende carrière als pizzabezorger krijgt hij op zijn zeventiende een goed programma-idee. Dat idee stuurt hij naar TMF en het begin van Dennis’ loopbaan bij de televisie is een feit. De muziekzender wordt na een half jaartje verruild voor BNN en al snel is Dennis te zien in Spuiten en Slikken. Voor dat programma maakt hij samen met Twan bizarre filmpjes in hun huis in Hilversum.
 
Wereldkampioen beha's losmaken
De jaren erna worden er niet rustiger op. In het door hemzelf ontwikkelde programma Crazy 88 likt de prachtige Yolanthe slagroom van zijn kont en voor het programma Weg Met BNN reist hij samen met collega Nicolette de hele wereld over. In 2007 brengt Weg Met BNN het stel in Zuidoost Azië, waar Dennis onder andere een magische Sak Yant laat tatoeeren. In 2008 kammen de twee het Oostblok uit en gaat het er, ondank het weer, heet aan toe. Tussendoor wordt Dennis ook nog even wereldkampioen beha's losmaken. Tot op de dag van vandaag is zijn record van 69 beha's in een minuut niet verbroken.
 
Dennis vs Valerio
In 2009 is het tijd voor nieuwe uitdagingen, naast zijn vaste plek in de programma's Spuiten & Slikken en Try Before You Die. Dennis gaat met zijn nieuwe BNN-vriend Valerio Zeno uitzoeken wie nou de echte man is bij BNN In het programma Dennis VS Valerio. Hoewel hij dit jaar niet Weg Met BNN gaat, zal Dennis toch weer zijn koffers pakken voor Spuiten en Slikken op reis, maar niet voordat hij met Valerio  een nieuwe BNN-presentatrice heeft gevonden in de leukste talentenjacht van het jaar: Sterretje Gezocht.

DENNIS STORM

Dennis Storm per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281