Dennis Weening

DENNIS WEENING

Dennis Weening begon zijn carrière bij TV-West op de reclameafdeling. Door zijn opvallende gedrag werd hij al snel gevraagd om het jongerenprogramma ‘Westpop’ te presenteren. Zijn hyperactieve gedrag en presentatiekwaliteiten maakten Dennis in zeer korte tijd razend populair in Den Haag en omstreken. Dennis heeft inmiddels diverse festivals in Nederland gepresenteerd, zoals onder andere Parkpop, Koninginnenach en Waterpop. Ook was hij dagelijks te zien bij Veronica, waar hij het onderdeel Stennis voor Kink TV presenteerde. Hierna heeft Dennis zijn eigen productiebedrijf opgezet. Zijn eerste productie “Speel jij op Parkpop?” was in opdracht van Stichting Promotie Den Haag. In dit muziekprogramma streden regionale bands om een plek op het felbegeerde Parkpop.

Naast het regisseren en produceren van videoclips van verschillende bekende Nederlandse artiesten, speelt Dennis zelf ook in de band Spider Rico. Deze garagerock sensatie bestaat al sinds 1997. Door zijn ervaring in de verschillende facetten van de muziekwereld heeft Dennis de kennis en knowhow om serieus genomen te worden in de muziekbranche.

In 2005 is voor Dennis een droom in vervulling gegaan: een baan bij MTV. Dennis: "Omdat ik zelf altijd dacht dat er alleen maar klotebaantjes bestaan, ging ik er altijd vanuit dat muziek maken met mijn band Spider Rico het enige is wat echt tof is om te doen. Ik ben al zo lang als ik me kan herinneren met muziek bezig: bandjes ontdekken, bandjes kijken en in een bandje spelen. Je kan je dus best voorstellen dat een baan bij MTV voor mij echt een droombaan is! Ik kan mezelf zijn, de grootste artiesten interviewen, vragen wat ik wil, festivals afgaan en zo af en toe lekker om me heen schoppen. Wat wil een mens nog meer?!"

Daarnaast is Dennis te horen op 3FM. Op zondagnacht tussen 01:00 en 04:00 uur presenteert hij op zijn kenmerkende wijze zijn eigen radioprogramma.

 

DENNIS WEENING

Dennis Weening per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281