Ewout Genemans

Ewout Genemans (25) is presentator en acteur. In 2004 brak hij door met zijn rol in de succesvolle jeugdserie 'Zoop' op Nickelodeon. Naast de serie speelde hij ook in de bioscoophits 'Zoop in Afrika', 'Zoop in India' en 'Zoop in Zuid-Amerika'. Op dit moment is hij het gezicht van jeugdzender Zapp op Nederland 3. Daar is hij dagelijks op te zien. Ewout presenteert onder andere het populaire NCRV familieprogramma ‘Willem Wever’. In dit programma worden vragen van kinderen beantwoord en komen wensen uit.

Daarnaast is hij vanaf 2010 de nieuwe presentator van het AVRO Juniorsongfestival. Na de overwinning van Ralph in Kiev, is dit programma een hit onder kinderen. In het familieprogramma 'Wie wordt Kruimeltje' gaat Ewout in een talentenjacht op zoek naar de hoofdrolspeler voor de musical Kruimeltje. Naast deze programma's is Ewout dagelijks te zien met het interactieve spelprogramma 'Avastars' en zal hij ook dit jaar weer de presentatie van de programma's 'Museumbende' en het 'Kinderprinsengrachtconcert' op zich nemen.

 
  Als zijn personage Bastiaan uit Zoop heeft Ewout verschillende muzieksingles uitgebracht. Onder de naam BEM (Bastiaan & Moes) heeft hij hiermee veel in het land opgetreden. Daarnaast heeft hij veel presentaties in het land verzorgd en was hij in 2009 het gezicht van Cinekid. Naast acteren en presenteren richt Ewout zich ook op andere dingen. In 2007 sprak hij de hoofdrol in van ratje ‘Remy’ in de Disney/Pixar animatiefilm ‘Ratatouille’ en een rol in de animatiefilm ‘Drakenjagers’.

Met zijn ZOOP-collega Jon Karthaus heeft Ewout Genemans een succesvol productiebedrijf opgericht: No Pictures Please. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor de productie van het succesvolle SBS 6 programma 'Fans!'.

Ewout Genemans per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281