Fajah Lourens

FAJAH LOURENS

Fajah Hanna Nicole Lourens is geboren op 3 juli 1981 in Amsterdam. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaηao). Fajah - 'vuur' in het Surinaams - is de oudste van vier kinderen. Fajah groeide op in Amsterdam en is zogezegd een 'selfmade woman'. Van jongs af aan had Fajah de ambitie om actrice te worden.
 Fajah schrijft zich in bij diverse castingbureaus waarna zij wordt gecast voor de rol van Yasime Fuentes voor de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden. Drie jaar lang speelt Fajah deze rol met passie. Door haar populariteit is de FHM met Fajah op de cover, een van de beter verkochte edities en in 2003 is Fajah verkozen tot het beste jong talent, waarvoor zij de Spits-Award ontvangt.
 Fajah heeft diverse gastrollen gespeeld in Costa!, Kees & Co. en de televisieserie Shouf Shouf. Nadat zij in 2005 bij Goede Tijden Slechte Tijden stopt, wil Fajah zich verdiepen in film en zich verder ontwikkelen door het volgen van gerichte opleidingen. In september 2006 volgt zij een workshop acteren bij Josja Hamann in Frankrijk.
Momenteel is Fajah presentatrice van de commerciλle regionale tv-zender RNN7, waarvoor zij het lifestyle programma Trends & Shopping presenteert.
Sinds januari 2007 doet Fajah met vijf andere bekende Nederlanders mee aan het programma Veronica Poker. Ze volgt hiermee een opleiding tot professioneel pokerspeler en leert alle kneepjes van het vak. De beste bekende Nederlander doet uiteindelijk mee aan een groot toernooi.
 

FAJAH LOURENS

Fajah Lourens per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281