Fatima Moreira de Melo

FATIMA MOREIRA DE MELO

Fatima Moreira de Melo (1978) is misschien wel de meest bekende hockey dame van Nederland. Fatima groeide op in een diplomaten gezin – haar vader is Portugees diplomaat. Ze is vernoemd naar het Portugese rooms-katholieke bedevaartsoort Fátima.
 
Als hockeyspeelster speelde zij voor onder andere Tempo ’34, HGC en HC Rotterdam. Op 21 oktober 1997 maakte de aanvalster haar debuut in het Nederland Hockeyteam in de wedstrijd Nederland – Duitsland (2-1). Inmiddels speelde ze meer dan 200 officiele interland wedstrijden en scoorde zij meer dan 30 doelpunten.
 
Fatima studeerde rechten in Rotterdam en was onder ander lid van studentenvereniging RSV Sactus Laurentius.
 
In 2005 nam de carriere van Fatima een vogelvlucht. Zij werd door een internetpagina uitgeroepen tot Babe of the Year. Tevens stond er een exotische fotoshoot van haar in de FHM.
 
Na een reclamecampagne voor Smart en Le Cocq Sportif wordt Fatima eind 2006 geïntroduceerd als de opvolger van Jochem de Bruin als hét gezicht voor de Rabobank. Een langdurige samenwerking tussen de bank en Fatima is het resultaat.
 
Haar kwaliteiten worden ook door televisie opgemerkt. Fatima presenteert enige tijd op Talpa het programma ’t Mannetje en is te gast in vele talkshows, maar ook haar muzikale ambities de doorzetter graag waarmaken. Enkele studio-opnames en een live optreden in het televisie programma "Studio 2" heeft ze inmiddels op haar naam staan. In de zomer van 2001 heeft ze het thema nummer ingezongen van het "Year Of The Youth" van de Wereld Hockey Bond. Tijdens de finale van het WK kwalificatie in Edinburgh zong ze voor een overvol stadion dit nummer.
 
De laatste 3 jaar is ze in de armen gesloten door POKERSTARS en reist ze de hele wereld over om op hoog niveau in pokertoernooien haar steentje bij te dragen.

FATIMA MOREIRA DE MELO BOEKEN EUROPOP

BOEKEN FATIMA MOREIRA DE MELO EUROPOP

Fatima Moreira de Melo per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281