Frits Sissing

 
Frits Sissing
Frits Sissing is één van de gezichtsbepalende presentatoren van de AVRO en presenteerde programma’s als ‘Opsporing Verzocht’, ‘BankGiroLoterij Restauratie’, ‘het Gouden TelevizierRing Gala’, ‘de Musical Awards’, ‘Op zoek naar… Evita, Joseph, Mary Poppins’, ‘In de Hoofdrol’, ‘de Slag bij Nieuwpoort en de Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt. Op de radio presenteert hij elke week ‘Musical Moods’ op Radio 2.

Frits studeerde bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Daarna bekleedde hij diverse marketing- en verkoopfuncties, onder meer bij Red Band/Venco. Bij het Amsterdamse AT5 maakt hij kennis met de televisiewereld, onder andere als presentator van het Nieuwsuur. Via producent IdtV en wederom AT5 volgde in de zomer van 2000 de overstap naar de AVRO waar hij in 2001 het gezicht wordt van het veelbekeken ‘Opsporing Verzocht’. Na zijn succesvolle deelname aan ‘Dancing with the Stars’ volgen er diverse andere programma’s bij de AVRO.

Frits is tevens in het theater te bewonderen. Begonnen bij de musicalwerkgroep Star van Frank Sanders en Jos Brink, was hij daarna te zien in ´Sonneveld voor Altijd´, een muzikale hommage aan Wim Sonneveld.

Frits is regelmatig actief als dagvoorzitter, discussieleider en gastheer bij diverse bijeenkomsten. Zijn ervaring in het bedrijfsleven komt hierbij goed van pas.

Frits Sissing per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281