Geert Hoes

 
Geert Hoes werd geboren op 17 maart 1983 in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf zijn zesde was hij al geïnteresseerd in acteren en volgde hij al theaterlessen bij Josee Kruisbeek. Na de basisschool ging Geert Hoes de Havo doen. Na deze succesvol te hebben afgerond hielp hij mee de familietraditie hoog te houden en stapte het acteursvak in. Hij kreeg een jaar lang lessen van zijn oom, Pieter Hoes, die leraar Dramatiek is op Toneelschool Maastricht. Daarna kreeg hij een jaar lang acteurslessen van zijn andere oom, Hans Hoes.

Op zijn zestiende speelde Geert Hoes de hoofdrol in een theaterproductie van de NCRV: Overhoop, Geloof en Liefde. Daarnaast heeft hij in verschillende amateur theaterstukken gestaan. Naast zijn acteeropdrachten deed Geert Hoes in 2000 veel modellen- en promotiewerk op zowel de catwalk als fashion, voor onder andere New Look Models en Dutch Casting.

De acteerlessen bleven ook doorgaan, zo nam hij in 2002 deel aan de workshop Acteren voor de camera I, onder leiding van Adrienne Kleiweg bij Theaterhuis De Trap in Amsterdam. Bovendien volgde Geert dat jaar de English Conversation Course aan Taalinstituut Regina Coeli te Vught.

In 2003 deed Hoes de tweede workshop van Acteren voor de camera, onder leiding van Inge Ipenburg, eveneens bij Theaterhuis De Trap. Nog niet zo heel lang geleden is Geert bovendien naar Frankrijk gereisd voor de workshop Master Class van Josja Haman te l’Eaux.

Geert Hoes was te zien in verschillende televisiecommercials van onder andere Holland Casino, ABN-Amro bank en MAG Shoes. Maar hij is voornamelijk bekend geworden door zijn rol als Morris Fischer in de populairste soap van Nederland, Goede Tijden Slechte Tijden. Daarnaast heeft hij gespeeld in Costa en de serie “Wie is de Mol”.

Geert Hoes was te bewonderen in de serie “Lotte” alias Marc Cremers op Tien en heeft hij de finale bereikt bij “Sterren dansen op het IJs” seizoen 2007 op SBS6.
 
 

Na afloop van “Sterren dansen op het IJs” is Geert te bewonderen geweest in het programma “So you wanna be a popstar” van SBS 6.

In mei 2007 heeft Geert Hoes zijn eigen kinderkledinglijn gelanceerd in samenwerking met het kinderkledingmerk Lief!

In het najaar van 2007 was Geert Hoes samen met zijn schaatspartner Sherry uit “Sterren dansen op het IJs” te bewonderen in de Holiday on Ice show “ Romanza” welke vanaf oktober tot januari 2008 in een aantal grote steden in het land te zien was. 

Momenteel laat Geert Hoes vooral als presentator van zich horen. Zo presenteert hij in 2008 de programma's 'Lekker weg op het water' en 'Lekker weg in Nederland' samen met Nada van Nie. Een programma met tips voor uitstapjes in Nederland. 

Ook presenteert Geert Hoes af en toe het populaire programma Shownieuws op SBS6.

Geert Hoes geeft inmiddels ook ACTEERWORKSHOPS
 

GEERT HOES

 

Geert Hoes per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281