Humberto Tan

 
Humberto Tan

Humberto Tan was jarenlang één van de belangrijkste gezichten van ‘Studio Sport’, maar presenteert sinds augustus 2007 sportuitzendingen bij RTL. Zo is Tan de vaste volger van het Nederlands elftal bij uitwedstrijden. Vanaf augustus 2005 tot de overname door RTL in augustus 2007 presenteerde Humberto verschillende programma’s bij TIEN. Naast de eerdergenoemde sportuitzendingen bij RTL neemt Humberto bij deze zender ook wekelijks de presentatie op zich van het dagelijks goed bekeken ‘RTL Boulevard’. Daarbij is hij de vaste presentator bij de voetbalzender ‘Eredivisie Live’.

Ook als auteur heeft Humberto zich gemanifesteerd. Begin 2000 heeft hij zijn eerste (voetbal)boek uitgebracht onder de naam ‘Het Surinaamse Legioen’.

Humberto Tan trad in 1991, na een afgeronde rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam, in dienst bij de AVRO. Hij begon als redactielid en werd later presentator van het televisieprogramma ‘Forza’. Om zijn ambities in de advocatuur te onderstrepen, werkte Humberto een jaar als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor met een commerciële praktijk in Amsterdam. Maar de mediawereld bleef trekken.

Hij kwam als freelancer bij de NOS en werd presentator en bureauredacteur van ‘Studio Sport’ en het ‘NOS Journaal’. De laatste functie heeft hij vervuld tot 1 januari 2000.
Sinds 2002 is Humberto ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis en in juli 2003 lanceerde hij zijn eigen kledinglijn; HUMBERTO.

Zijn tweede boek maakte Humberto voor het Rode Kruis; ’t Kleine Verschil (Uitgeverij Voetnoot), een fotoboek met een weerslag van zijn reizen langs verschillende projecten in Nederland.

Sinds 2006 is Humberto Tan ook regelmatig te horen als vervanger van Edwin Evers in het radio 538 programma ‘Evers staat op’.

Op dit moment maakt hij furore met zijn eigen talkshow bij RTL 4 met veel succes.

Humberto Tan is een aantal malen per jaar te zien op informatieve bijeenkomsten in het land waar hij fungeert als presentator, interviewer of discussieleider. Humberto Tan is als dagvoorzitter enerzijds deskundig en inhoudelijk en anderzijds los en humoristisch

HUBERTO TAN

Humberto Tan per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281