Kees Tol

Kees Tol  is een acteur en tv-presentator.Hij werd geboren in het pittoreske wereldberoemde Palingdorp Volendam. Als zoon van de bekende muziekproducer Thomas Tol kwam Kees al snel in aanraking met Showbizz. Hij wist echter al snel dat zingen niet voor hem was weggelegd, maar dat hij zou gaan acteren. Met jeugdtoneel en een vaste plek bij de plaatselijke amateur toneelvereniging ontplooide hij zich als acteur. Toen hij 16 jaar oud was, stortte hij zich serieus op een carrière als grafisch vormgever. Maar na deze opleiding voltooid te hebben, kwam hij toch weer uit bij acteerwerk.

Hij  figureerde onder andere in verschillende commercials. Was te zien met een gastrol in diverse tv produkties zoals Onderweg naar morgen en Rozengeur en Wodka Lime. Na een aantal workshops en een zomercursus Le Pavelgnon acteren bij Josja Hamann figureerde hij in Zwartboek  en speelde een hoofdrol in de film Sinterklaas verdwaald in het grote bos.  Vervolgens werd Kees één van de vaste gezichten van het TROS programma De zomer voorbij en de Palingsoap.
Eind 2008 wordt de bijdrage van Kees aan deze programma’s opgemerkt door de TROS en krijgt hij een contract bij Sterren.nl. Tol presenteert voor deze omroep o.a.  Sterren.nl Academy. Tevens is Kees de vaste vervanger van Fred Siebeling waarmee zijn tv werkzaamheden zijn uitgebreid met radio. Sinds kort heeft Kees ook een eigen radioprogramma; De Draaitol wat te horen is via Sterren.nl radio
En niet alleen voor de schermen maar ook achter de schermen is Kees actief. In 2006 start hij een loopbaan als producer bij de productiemaatschappij FTV Productions.
Kees is te boeken als presentator, acteur en gastheer.

BOEKEN KEES TOL EUROPOP

KEES TOL BOEKEN EUROPOP

 

Kees Tol per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281