Leco van Zadelhof

TEAM LECO / LECO VAN ZADELHOF

Leco van Zadelhoff is Nederlands meest bekende en succesvolle visagist en haarstylist, getuige ook zijn succesvolle lijn van make-up tools en accessoires. Nederlands favoriete mooimaker schrijft al vele jaren rubrieken in glamourbladen en is redactioneel betrokken in velerlei magazines. Met zijn beautyconcept TEAM LECO, reist Leco door het land. Dit beautyconcept beslaat een beautystand geïnspireerd op Leco’s filosofie op het gebied van beauty- en haartrends. De stand is geheel in Leco’s stijl vervaardigd en is een prachtige aanvulling op uw evenement.  De demonstraties van TEAM LECO worden verzorgd door drie professionele visagisten. Indien gewenst kan Leco – op verzoek – een acte de presence geven.

TEAM LECO geeft advies over looks, huid- en haarverzorging en het professioneel aanbrengen van make-up. De bezoekers kunnen een eenvoudige look krijgen. TEAM LECO is gericht op het geven van tips; het ‘how to’.

TEAM LECO is beschikbaar voor make-up demonstraties tijdens evenementen, promoties, casino-avonden, bedrijfsfeesten, ladiesnights of bijvoorbeeld op (beauty)beurzen en in winkelcentra.


 

 LECO VAN ZADELHOF

 

 

Leco van Zadelhof per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281