Lieke van Lexmond

LIEKE VAN LEXMOND

Actrice Lieke van Lexmond is al van jongs af aan bekend met het showbizzvak. Vanaf haar vijfde speelde ze al in een commercial van Royco soep en deed ze al veel modellenwerk. Vele commercials volgden voor o.a. Melkunie, Aviko, Bristol, Campina, Kwikfit, Het Land van Ooit en Calvé. Haar rol als Eva Prins in de soapserie "Goudkust" betekende haar grote doorbraak bij het Nederlandse publiek.
Momenteel speelt Lieke dagelijks de rol van “Charlie” in Neerlands’ populairste serie 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Daarnaast speelde zij ook gastrollen in de BNN serie 'Costa!', de politieserie 'Spangen', de komedieserie 'Kees & Co', 'Klokhuis' en de succesvolle Nederlandse film 'Volle Maan'.
Naast haar acteerwerkzaamheden presenteerde Lieke in 2003 haar eigen kinderprogramma 'Kids for Animals TV'. Dat ze ook nog eens over een goede zangstem beschikt, is wel gebleken toen ze in het theater de sterren van de hemel zong tijdens de 'Costa! In Concert theatertour'. Ook is haar stem regelmatig te horen in verschillende radio- en tv commercials en in de bioscoop ('Garfield - The Movie').
In 2005 is Lieke de trotse winnares geworden van de 'Oké Trofee'. Verschillende bekende Nederlanders zetten zich in voor een goed doel en het publiek wees door middel van een internetpoll de winnaar aan. Lieke won en mocht hierdoor een geldprijs voor haar goede doel in ontvangst nemen. Lieke heeft ervoor gekozen om dit bedrag te schenken aan de WSPA (World Society for the Protection of Animals). Ook ontving Lieke tijdens de uitreiking van de Populariteits Awards begin 2006 een award voor 'Populairste soapster van het jaar 2005' in de categorie 'Soap en Film' en is ze door de lezers van de Hitkrant uitgeroepen is tot 'Populairste Actrice Binnenland'.
Binnen haar drukke schema heeft Lieke in de afgelopen jaren nog een nieuwe passie ontwikkeld. Lieke treedt namelijk door het hele land op als VIP DJ. Bovendien bleek multitalent Lieke naast actrice en presentatrice ook een geweldige danseres te zijn. Onder begeleiding van Remco Bastiaansen deed ze mee aan het succesvolle RTL 4 programma 'Dancing With The Stars'.
Lieke is naast haar acteercarrière een graag geziene gast op bedrijfpresentaties, in televisieprogramma’s en in de bekende bladen zoals Glamour, Beau Monde en Avant Garde. Samen met rapper Ali B. heeft ze het nummer "Je bent Gewaarschuwd" opgenomen en verscheen zij in december 2007 in de kersteditie van Playboy.
Nu in 2013 is ze niet meer weg te denken als bekende BNer en is ze veelvuldig in diversen TV programma's te bewonderen.
 

LIEKE VAN LEXMOND

Lieke van Lexmond per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281