Menno Bentveld

MENNO BENTVELD

Menno Bentveld presenteert het veelbekeken TV-programma ‘Herexamen’ en tevens het wekelijkse wetenschapsprogramma ‘Nieuwslicht’, dat bekroond werd met de Eureka-prijs. Sinds januari 2007 vormt hij samen met Andrea van Pol het nieuwe presentatieduo van het gerenommeerde natuur- en milieuprogramma ‘Vroege Vogels’ op Radio 1.
 
Tevens presenteert Menno de jongerendebatcompetitie ‘Op weg naar het Lagerhuis’ en staat hij regelmatig in het theater met het ‘VARA Kindersongfestival’. Jarenlang was hij één van de gezichten van VARA’s sportieve - met een Academy Award onderscheiden – actieprogramma ‘Jules Unlimited’.
 
Menno Bentveld begon in 1990 bij Veronica als presentator van het televisieprogramma ‘Club Veronica’, gevolgd door ‘Baanbreker’ en ‘Veronica Reisgids’. In 1995 maakt Menno de overstap naar de VARA. Voor deze omroep heeft hij in het verleden o.a. het veelgeprezen programma ‘12 steden, 13 ongelukken’ en het populair wetenschappelijke onderscheidde programma ‘De Ontdekking’. Ook stond Menno regelmatig in het theater met het VARA Kindersongfestival.
 
Menno Bentveld is te boeken als onder andere dagvoorzitter, discussieleider voor informatieve bedrijfsbijeenkomsten of als voice-over. Hij verzorgt dit met dezelfde snelheid en betrokkenheid als zijn programma’s.

MENNO BENTVELD

Menno Bentveld per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281