Miljuschka Witzenhausen

MILJUSCHKA

Miljuschka Witzenhausen werd op 10 juli 1985 geboren in Amsterdam. Op 4-jarige leeftijd begon ze al met een dansopleiding en groeit haar liefde voor muziek, dans en jeugdtheater.

Ze ontwikkelt zichzelf als een creatieve, energieke bezige bij. Zo presenteert ze tijdens haar schooltijd het Café Chantant, een jaarlijks terugkerend multicultureel weekend op het Vossius Gymnasium.

In 2003 behaalt Miljuschka haar Gymnasium diploma en begint ze aan de universiteit de studie rechten. Al snel realiseert ze zich dat entertainment haar grote liefde is en besluit ze de studie te beëindigen.

Tot oktober 2007 is Miljuschka 3 jaar lang één van de VJ’s bij TMF. Zij presenteerde daar programma’s als o.a. Dag Top 5, Kweekvijver, TMF op Weg en natuurlijk TMF Reaction waarin ze dagelijks te zien is. Verder presenteerde zij de jaarlijkse TMF Awards.
Naast de dagelijkse interviews in Reaction heeft Miljuschka veel bekende namen geïnterviewd waaronder Joss Stone, Akon, 50 Cent, Rihanna, Take That, Linkin’Park, Sugababes, Mel C. en Within Temptation.

Miljuschka zet zich daarnaast ook in als ambassadrice voor Dance4Life, een organisatie waarbij jongeren zelf het heft in handen nemen in de strijd tegen HIV en aids.

Vanaf 28 november 2008 speelt Miljuschka de rol van Jacqueline Brunel in de dagelijkse soapserie ONM. Daarnaast is Miljuschka te zien in de internetsoap SOUND, waarin zij de hoofdrol van DJ Joy vertolkt. Ook in 2008 is Miljuschka te zien als presentatrice van het realityprogramma Op safari in Noord-Holland, dat wordt uitgezonden op TV Noord-Holland. 

Miljuschka zal ook het komende jaar nog veel van zich laten zien en horen.

Miljuschka Witzenhausen per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281