Nicolette Kluivert

NICOLETTE KLUIVERT

Van het boerenland via de catwalk in Parijs, Londen en L.A. naar het BNN-hoofdkwartier in een achterbuurtje van Hilversum. Hoe doet Nicolette Kluijver dat toch?

Nicolette wordt op 29 september 1984 geboren in Hilversum. Op haar negende verhuist ze samen met haar ouders naar Almere waar ze in haar jonge jaren meewerkt aan het tv-programma Almere Rules. Een mooie ervaring, maar eigenlijk wil Nicolette boerin worden. Ze haalt haar melkdiploma en tractorrijbewijs en begint met frisse moed aan de Middelbare Agrarische Land- en Tuinbouwschool. Het plan is om daarna door te stomen naar de Hogere variant van deze opleiding.

6Pack
Natuurlijk loopt het helemaal anders. Nicolette reist als model de wereld over en rolt daarna via een auditie binnen bij 6Pack. Twee seizoenen lang maakt ze items voor het programma en ontdekt ze dat het heel leuk is om je eigen reportages van het begin tot het einde in elkaar te zetten.

Kutbrieven
Haar talent blijft niet ongemerkt. Nicolette komt in 2006 bij BNN waar ze meteen het Spuiten en Slikken-team versterkt, zowel voor als achter de camera. Voor dat programma gebruikt ze niet alleen XTC tijdens een diner met haar schoonouders, maar behandelt ze ook kutbrieven en klotevragen van de kijkers en zet ze een goudeerlijk portret neer van een transseksueel.

Bizarre Situaties
Hoe langer ze bij BNN zit, hoe gekker het wordt. Naast alle sex- en drugsavonturen zoekt Nicolette voor Try Before You Die haar grenzen op en belandt ze in de meest bizarre situaties: bedolven onder tienduizend bijen, met een bloedgang naar beneden in een bobslee en drie dagen op pad met het corps mariniers in Noorwegen.

Een bejaarde tongen
Alsof het niet genoeg is tongt ze tussendoor ook nog even met een 78-jarige man tijdens Crazy 88, valt ze samen met Sophie het NOS Journaal binnen voor de Klimaatpolitie, wint ze een illegale straatrace van Dennis in Jakarta voor het programma Weg Met BNN en maakt ze dagelijks een reportage tijdens Serious Request. Naast haar rol in Spuiten en Slikken en Try Before You Die stapt Nicolette dit jaar ook weer het vliegtuig in voor Spuiten en Slikken Op Reis. Go Girl!

NICOLETTE KLUIVERT

Nicolette Kluivert per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281