Odette Simons

Odette Simons

Odette is geboren op 27 september 1976 als dochter van een Indische moeder en een Hollandse vader. Ze heeft een oudere zus en een jongere broer. 

Na het VWO is Odette Simons is afgestudeerd Communicatie-wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft als marketing manager en  Creative Director bij een internationaal fotobureau gewerkt, waarvoor ze veel presentaties heeft gehouden op internationale congressen.
Odette heeft sinds eind 2003 een eigen bedrijf in art direction, styling en productie voor fotografie, tv en film. Zij is actief als art director, interieur- en modestyliste en producer voor diverse tijdschriften, glossy's, reclamebureau's en tv programma's. Vanaf het bedenken van een concept voor een shoot tot en met de styling en het regelen van fotografen, modellen, visagiste en locatie; alles wat nodig is voor dat Odette.
Ze presenteerde "Puzzeltijd" en “Dagstrijd” op RTL 4, items voor Z@PP, Moviefactory voor diverse regionale zenders en het informatieve en aktieve ZIG ZAG voor de KRO. Als stemactrice is zij sinds 2008 aan het werk. In de functie van woonstyliste, presenteerde zij drie seizoenen het programma ‘ Van Rommelzolder tot droomhuis’ voor SBS6. Onder haar leiding werden complete metamorfoses van een woon-studeer of slaapkamer gerealiseerd. Odette preseneert ook het programma Passion for fashion voor Net 5, daarin geeft zij iedere aflevering kandidaten met een mode probleem een complete make-over.
Odette speelde ook gastrollen in tv series als  "Kind aan Huis", "De Garage", "Onderweg naar Morgen", "Rozengeur & Wodkalime" en "Costa!" en  was te zien in diverse commercials. Maar haar echte wens is zelf bedacht programma presenteren. Vandaar dat Odette ook is begonnen met het ontwikkelen van programma concepten.

ODETTE SIMONS BOEKEN EUROPOP
BOEKEN ODETTE SIMONS EUROPOP

Odette Simons per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281