Pauline de Wilde

PAULINE DE WILDE

Pauline maakt een aantal jaren geleden in Amerika als afgestudeerd econoom de carrièreswitch naar actrice.

Bij haar terugkeer in Nederland volgt Pauline de acteursopleiding het Collectief en diverse workshops. Ze brengt haar opgedane ervaringen in de praktijk in series als Ernstige Delicten en  SamSam en met een gastrol in Goede Tijden Slechte Tijden. Het theater is de volgende stap en zo is Pauline te zien geweest in o.a. POP onder regie van Marcus Azzini, Kleine Teun onder regie van Annet Malherbe en De Naakte Waarheid onder regie van Pascale Simons. Tijdens deze laatste Paradevoorstelling solliciteert Pauline als nieuwspresentatrice bij Goedemorgen Nederland, waar ze 2 jaar werkzaam is geweest

Hierna presenteert ze bij RTL de programma’s Business Links, Beurslife en Via Vacance.

Dit najaar maakt ze als presentatrice haar opwachting in het wintersport programma Snow Magazine welke ze samen met Sander Janson 13 weken lang gaat presenteren vanaf 1 november 2008 en uitgezonden wordt op zaterdagmiddag bij RTL 7. Vanaf 4 januari 2009  bezoekt Pauline Frankrijk met Via Vacance, seizoen 2 is daar 9 weken op de zondag middag te zien geweest bij RTL 4.

Pauline is als actrice, presentatrice en econoom multi-inzetbaar.

Pauline verzorgt presentaties met veel diepgang en is daarom in een rol als dagvoorzitter erg op haar plaats. Door haar spontane uitstraling is ze echter ook zeer geschikt voor evenementen of feestavonden, kortom welke presentatie werkzaamheden dan ook!

PAULINE DE WILDE BOEKEN EUROPOP

BOEKEN PAULINE DE WILDE EUROPOP

Pauline de Wilde per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281