Terence Scheurs

Terence Schreurs (1976) werd geboren in Hoorn en was reeds op jonge leeftijd bezig met alles wat met dansen en acteren te maken had.

 

Na de middelbare school was de keus om een opleiding te volgen aan de Amsterdamse Ballet Academie van Lucia Marthas dan ook snel genomen. Het was het begin van een ondertussen glansrijke carrière.

 

In 1999 stond Terence voor het eerst als actrice op het podium in de voorstelling Home. In de jaren daarna volgen een keur aan producties, waaronder Nijntje, rZpkt, Jan Rap en zijn maat en in 2009 nog de voorstelling Late Avond Idealen.

 

Naast haar werkzaamheden als actrice in het theater, is Terence te zien in diverse films en televisieseries. Zo werkte ze bijvoorbeeld mee aan de films Polonaise, Dood Eind, Ver van Familie, de Punt, Het leven uit een dag en Mooi Leven. Op televisie was ze onder andere te zien in de populaire serie’s IC, De Band en recentelijk in het NPS project Annie MG.

 

Naast haar acteerwerkzaamheden is Terence als presentatrice heel actief. Zo presenteerde ze bij AT 5 Sjees en Cees en presenteerde ze 2 jaar lang wekelijks het live programma Supernick voor Nickelodeon. In 2009 presenteerde ze voor diezelfde zender de populaire show Superster de Battle.

 

Sinds 2008 is Terence ook fanatiek bezig met het schrijven en maken van muziek, met haar band Dicky Curtis. Ze treden met grote regelmaat op, op verschillende venues.

 

Met haar ervaringen in live presentateis weet Terence als geen ander een presentatie neer te zetten voor een groot publiek. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk voor kinderen en ouders, wat al snel resulteert in één groot feest. Desondanks weet ze feilloos de aandacht vast te houden wanneer het nodig is, zodat ze, op de momenten waarop het nodig is, ook altijd de boodschap over weet te brengen.

 

Terence Scheurs per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281