Valerio Zeno

VALERIO ZENO

Als klein mannetje wist Valerio al dat hij presentator wilde worden. Rolf Wouters, Carlo Boszhard en Ron Brandsteder waren toen zijn voorbeelden. Maar hoe doe je dat, presentator worden? Aangezien hier niet echt een opleiding voor is, besloot Valerio om zijn pijlen te richten op het andere mooiste beroep van de wereld: Cameraman.

De opleiding ging echter niet zo succesvol doordat zijn aartsrivaal, natuurkunde, om de hoek kwam kijken. "Als het op de ene manier niet lukt, dan via de andere", dacht hij. De opleiding werd gestaakt en Valerio trok zijn stoute schoenen aan (dat zijn z'n Nike Airmax 1 Supreme Animal Pack) en ging naar de tv-studio's in Aalsmeer. Valerio vroeg of hij daar aan de slag kon als camera-assistent en zo stroomde hij later door als cameraman bij Big Brother.

Andere mensen filmen was leuk, maar Valerio wilde nog steeds zelf presentator worden! Hij deed mee aan een talentenjacht van Veronica en won deze wedstrijd. Al snel stond hij eindelijk zelf voor de camera, namelijk bij '6Pack'. Na twee seizoenen werd het tijd voor iets nieuws en stapte hij over naar TMF, waar hij het gezicht werd van 'Wakker Worden met Valerio'.

Mede door zijn droge humor en grappige opmerkingen is Valerio geliefd bij jong en oud. Hoewel sommige rappers daar anders over denken. Hij werd dan ook door Kubus & Bang Bang met bank en al het decor door gesmeten. Professioneel als hij is, presenteerde Valerio gewoon verder!

Ook presenteerde Valerio het programma 'Valerio Duikt Onder'. Hierin dook hij letterlijk onder bij verschillende subculturen of levensstijlen, zoals Line-dancers, Hare Krishna, de Scouting en Dragqueens. Valerio pastte zijn kleding, uiterlijk en manier van doen compleet aan, aan de groep met wie hij die dag optrekt. Binnen 24 uur moets hij getransformeerd zijn tot één van hen en volledig geïntegreerd zijn in de groep of subcultuur.

Onlangs maakte Valerio de overstap naar BNN, waar hij één van de nieuwe gezichten is. Zo heeft hij een rol in de soap 'Onderweg Naar Morgen' en presenteert vanaf half maart het programma 'Je Zal Het Maar Hebben'.

 

VALERIO

Valerio Zeno per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281