Vivian Reijs

Vivian Reijs is geboren op 12 augustus 1977 in de buurt van Eindhoven. Na de HAVO heeft zij een driejarige studie aan de Hogeschool voor mode en management gevolgd. Haar TV carrière begon zij bij een ziekenhuis TV Station; ‘Emma TV’.

Tijdens haar tv werkzaamheden werd zij opgemerkt door RTL en korte tijd later presenteerde zij samen met Winston Gerstanovich ‘Wannahaves’ voor Yorin en het ‘Staatsloterij vliegtuigspel’ voor RTL4. In 2003 presenteerde ze het programma ‘Famous and Health’. Verder heeft Vivian diverse gastrollen vertolkt in Nederlandse drama series zoals ‘Spangen’, ‘Goudkust’ en ‘Blauw Blauw’.
In november 2004 kreeg Vivian haar eerste kindje ‘Day’ en ontdekte zij dat er weinig stoere trendy kleding is voor zwangere vrouwen. Daarom ontwierp zij tijdens haar zwangerschap, haar eigen T-shirt lijn ‘Supermom’ met leuke pakkende teksten. Een jaar later trouwde Vivian met John Ewbank, de vaste liedjesschrijver van Marco Borsato, maar zijn inmiddels nu gescheiden. 
Voor haar eigen lijn schreef ze twee boeken ‘Supermom stijlgids’ en ‘Hoe wordt jij een Supermom?’. Het schrijven is zo goed bevallen dat ze voor het jonge gezinnen blad Mama een Column heeft gehad en momenteel druk werkt aan haar eerste kinderboek.
Vanaf mei 2009 is zij samen met John ambassadeur voor de Stichting Stop Kindermisbruik. Deze Stichting zet zich in tegen Kinderprostitutie in met name India en Cambodja. Een reis naar India heeft dermate indruk gemaakt dat ze nu ieder jaar een Benefietdiner organiseert en jaarlijks een van de projekten een bezoek brengt.
Tevens is Vivian zich meer en meer gaan bezighouden met voeding, bewegen en veiligheid voor kinderen en volwassenen. Activiteiten hieromtrent zijn o.a. de Stijlgids ‘Supermom’ en een kinderboek ‘Millie Knoeipot’. Om het gedeelte van voeding uit te breiden is Vivian momenteel bezig met een opleiding tot voedingscoach, welke ze nu ook al in praktijk brengt door het begeleiden van een aantal vrouwen die met gewichtsproblemen kampen.
Vivian is te boeken als Presentatrice, gastvrouw en health coach.

Vivian Reijs per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281