Winston Gerschtanowitz

WINSTON GERSCHTANOWITZ

“Mijn naam is Gerschtanowitz, Winston Gerschtanowitz”, zegt Winston in navolging van zijn film-idool James Bond.

Winston was zo’n vijf jaar geleden presentator van het programma “Wannahaves”, een programma waarin wekelijks de nieuwste gadgets aan het publiek getoond werden.

Voor Winston was dit één van de leukste banen ter wereld. Hij reisde, kwam op de mooiste plekken om en mooi programma te maken en kennis te maken met de meest verfijnde producten en ontwerpen ter wereld. Maar daarnaast – en dat doet hij nog steeds in daily life - werkt hij met de nieuwste en beste elektronische snufjes, van telefoons tot computers.

Al op zeer jonge leeftijd was Winston voor het eerst op televisie te zien, in een programma samen met Ivo Niehe. Hij wilde altijd al presenteren. Na de middelbare school ging hij naar de Amsterdamse Academie (Bank en Financiën) en volgde daarna de Media Academie (Productie en Televisie).

Tijdens zijn rol in Goudkust zag hij zichzelf eigenlijk al als acterende presentator.

De rol in Goudkust betekende de grote doorbraak voor Winston. Het was een waanzinnig begin van zijn carrière op televisie. Winston heeft zelfs een tijd deel uitgemaakt van de populaire jongensgroep “4FUN”, die bekend werden met hun hit “Levenslang”. Vanaf februari 2004 was Winston te zien in de zeer succesvolle film “Shouf Shouf Habibi”, welke was genomineerd voor het Filmfestival in Berlijn.

Sinds 2002 is Winston tevens Ambassadeur voor de Postcode Loterij. Reizend door Nederland en de rest van de wereld maakt hij mensen blij, door het bedrag van het winnende lot uit te keren, of door hulpinstanties en instellingen een bedrag te schenken.

Winston heeft samen met een zakenpartner een bedrijf dat zich richt op ontwikkeling en productie van multimediale TV-formats. Winston is betrokken bij de format, redactie, productie en de uiteindelijke montages. Winston is een sympathieke perfectionist en dat blijkt ook wel uit het succes van zijn projecten. 

Je doet Winston een plezier met sushi, maar zijn grootste eigen “gadget” is zijn auto, daarin voelt hij zich heerlijk vrij en hij genieten van het vakmanschap en de techniek van zijn vierwieler. That´s the way of life van Winston; hard werken voor een perfect product en nadien genieten van het resultaat, met een glas wijn op een terras, of juist thuis voor de openhaard.

Vanaf 2003 was Winston te zien bij “Postcode Loterij Miljoenenjacht”. Tussendoor presenteerde hij het zeer succesvolle “RTL Boulevard”. Vanaf heden is Winston één van de vaste gezichten van de nieuwe zender Talpa.

Winston presenteerde in 2005 “In de huid van…”, “Thuis”, “Miljoenenjacht” en hij verving Gordon tijdelijk bij “5 Tegen 5” en Tegenwoordig presenteert Winston samen met zijn Belgische collega Elke van Elderen het realityprogramma “7 Plagen”.

In het jaar 2007 is hij deelnemer aan de tweede serie van het RTL 4-programma Dancing on Ice. Ook presenteert hij het programma Trucker M/V op RTL 7.

Gerschtanowitz heeft een eigen bedrijf, Media Republic, dat multimediale televisieformats ontwikkelt. In die hoedanigheid produceerde en figureerde hij in formats als Jong Zuid (soapserie voor de mobiele telefoon) en 2GOTV (televisiezender voor de mobiele telefoon).

Gerschtanowitz heeft een relatie met Renate Verbaan. Op 15 augustus 2008 werden Winston en Renate ouders van zoontje Julian. Winston Gerschtanowitz is een kleinzoon van één van de oprichters van het Tuschinski Theater in Amsterdam.

Vanaf juni 2008 is Gerschtanowitz de opvolger van Daphne Bunskoek in RTL Boulevard.

WINSTON GERSCHTANOWITZ

 

Winston Gerschtanowitz per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281