EXCLUSIEF: Groove Society

 


 

Funk, Soul & Dance Classics

De negen doorgewinterde muzikanten van Groove Society delen één grote passie: het publiek uit z’n dak zien gaan op herkenbare en dansbare funk, soul en dance classics van de 70’s tot nu.

Funky Grooves & Soulful Moves

Groove Society is een beweging. Een movement. Want bewegen wil je, als de band speelt. Groove Society put uit wereldhits van de grote namen in de funk, soul en dance classics. Groove Society is geen crowd pleaser. Groove Society is deel van de crowd. Ze maken de muziek waarop ze zelf het liefste dansen.

Entertainment

Groove Society weet wat een feest is. De band bouwt er het liefste zelf een. Met een zanger en een zangeres die geboren entertainers zijn. Een ritmesectie die staat als een huis. Een strakke blazerssectie. Samen zorgen ze voor een live-experience die elk feest een dans-injectie geeft. Stilstaan mag – in deze society valt niemand uit de toon. Maar deze band garandeert je één ding: de vibe van Groove Society pakt uiteindelijk iedereen.

De Band

Fabian Willems – lead & backing vocals

Vivian Gravenberch – lead & backing vocals

Jeroen Branderhorst – keyboard & backing vocals

Allard Frederiks – gitaar

Frans de Haart – bas

Clement Keyzer – drums

Bart Noorman – trompet

Paul van Egmond – trombone

Philip Wolffers – alt- en tenorsax

Dansbare Hits van Toen en Nu

Het repertoire van Groove Society bestaat uit wereldhits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en van nu. Namen wil je? Oké: Bruno Mars, Michael Jackson, Prince, Earth, Wind & Fire, Diana Ross, Chaka Khan en nog veel meer. Dus met een beetje Fantasy vind je op A Brand New Day een Treasure in Boogie Wonderland. Think… Kiss… I’m Coming Out! Once You Get Started en Every Time I Turn Around: I Wanna Dance With Somebody! Zo’n avond wordt het? Ja, zó’n avond! Blame It On The Boogie!

https://www.youtube.com/watch?v=yhDxM9MhWCw

www.groovesociety.nl

 

‘The Party is On when Groove Society is In The House’

Groove Society per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281