EXCLUSIEF: Groove Society

 

 

Funk, Soul & Dance Classics

 

Funky Grooves & Soulful Moves

Groove Society is een beweging. Een movement. Want bewegen wil je, als de band speelt. Groove Society put uit wereldhits van de grote namen in de funk, soul en dance classics. Groove Society is geen crowd pleaser. Groove Society is deel van de crowd. Ze maken de muziek waarop ze zelf het liefste dansen.

 Entertainment

Groove Society weet wat een feest is. De band bouwt er het liefste zelf een. Met een zanger en een zangeres die geboren entertainers zijn. Een ritmesectie die staat als een huis. Een strakke blazerssectie. Samen zorgen ze voor een live-experience die elk feest een dans-injectie geeft. Stilstaan mag – in deze society valt niemand uit de toon. Maar deze band garandeert je één ding: de vibe van Groove Society pakt uiteindelijk iedereen.

 De Band

 Fabian Willems – lead & backing vocals

 Vivian Gravenberch – lead & backing vocals

 Jeroen Branderhorst – keyboard & backing vocals

 Allard Frederiks – gitaar

 Frans de Haart – bas

 Clement Keyzer – drums

 Bart Noorman – trompet

 Paul van Egmond – trombone

 Philip Wolffers – alt- en tenorsax

 

Dansbare Hits van Toen en Nu

 Het repertoire van Groove Society bestaat uit wereldhits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en van nu. Namen wil je? Oké: Bruno Mars, Michael Jackson, Prince, Earth, Wind & Fire, Diana Ross, Chaka Khan en nog veel meer. Dus met een beetje Fantasy vind je op A Brand New Day een Treasure in Boogie Wonderland. Think… Kiss… I’m Coming Out! Once You Get Started en Every Time I Turn Around: I Wanna Dance With Somebody! Zo’n avond wordt het? Ja, zó’n avond! Blame It On The Boogie!

‘The Party is On when Groove Society is In The House’

 

www.youtube.com/embed/ADfrIis6JZg

 

 

 

Groove Society per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281