Johnny Logan

Johnny Logan

Drie keer wint hij het Eurovisiesongfestival.

In 1980 wint Johnny Logan voor Ierland het Eurovisie Songfestival met het nummer ´What’s another year´. Dit nummer haalt in veel landen de nummer 1 positie in de hitlijsten en Johnny Logan wordt beroemd. In 1987 wint hij het Eurovisie Songfestival met het nummer ´Hold me now´. In 1992 wint zangeres Linda Martin het Eurovisie Songfestival met het nummer ´Why me´, dit nummer is geschreven door Johnny Logan. In 2006 is Johnny Logan terug met een nieuwe singel, ´A State of Happiness´, dit nummer ondersteunt een TV commercial.

 Nieuwe CD Singel

De eerste tonen van de pakkende song ´A State of Happiness´ zijn de afgelopen maand regelmatig te horen geweest in de nieuwe commercial van Center Parcs. Het nummer wordt zo enthousiast ontvangen door het grote publiek dat er in overleg met Johnny is besloten om het nummer internationaal op CD uit te brengen. ´A State of Happiness´ staat nu al in diverse hitlijsten en is verkrijgbaar in de betere CD winkel.

Extra actie

Win a trip in State of Happiness. Een landelijke joined promotion campagne van Center Parcs in samenwerking met de locatie waar Johnny Logan optreedt met `A State of Happiness Tour´. Johnny geeft tijdens zijn optreden mooie prijzen weg aan de bezoekers. Een weekend of midweek voor vier personen in een Center Parcs naar keuze in Nederland en vier duo zwembadtickets ´Aqua Mundo Happiness´.

 JOHNNY LOGAN

 

Johnny Logan per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281