EXCLUSIEF: Johnny Glitter

 

 

Johnny Glitter

 

Johnny Glitter is powered by stumpertjes.nl

 

https://www.facebook.com/stumpertjes.nl/
Er zijn maar liefst 174.748 mensen die dit volgen!

 

Tijdens zijn shows geeft hij giveaways weg en deelt flyers uit waar zijn vlogs allemaal te zien zijn.

 

Johnny Glitter heeft al heel wat optredens op zijn naam staan. Hij laat de grote classic hits voorbij komen van de jaren 70, 80, 90 tot nu.
(Top 40, Guilty Pleasure en feestmuziek) Johnny zorgt dat er interactie is met het publiek en tijdens het draaien zijn er een aantal opvallende momenten waar hij even de aandacht van het publiek opeist, maar niet te lang, want hij staat er vooral om het publiek lekker te laten dansen!

 

Robert den Hartog, zoals Johnny in het echt heet, is geen onbekende in de DJ wereld! Zo was hij het gezicht van TMF in the Mix en deed hij shows met FHM Magazine, GoFun en SlamTV.  Een tijd lang heeft hij ook stuntwerk gedaan en stond hij in de Carlo en Irene Show als dubbelganger van Gerard Joling om van de trap af te vallen. Als DJ Roekie Zoekie stond hij op te treden met De Sjonnies in de waanzinnige familieshow, maar daarna was het tijd om op eigen benen te gaan staan. Zo wordt hij nu al geboekt op festivals en in verschillende clubs en discotheken. Johnny Glitter draait wat het publiek wilt horen. Hoe gekker het moet zijn, des te leuker Johnny het vindt!

 

Zijn boekingen worden Exclusief aangeboden door Europop in samenwerking met It's Life

 

Johnny Glitter per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281