EXCLUSIEF: Mr Milow

 

 
Boeken Mr Milow bij Europop
Mr Milow exclusief te boeken bij Europop

Biografie Mr. Milow 2012
Robert a.k.a. Mr. Milow is geboren op 3 oktober 1980 te Amersfoort. Op twaalfjarige leeftijd draaide hij al muziek op schoolfeesten. Direct bleek dat hij een enorme passie had voor het maken van muziek.
Sinds 2006 heeft Mr. Milow thuis zijn studio en mixt hij platen en produceert hij zijn eigen muziek. Hij draait voornamelijk Urban, Electro Latin en Dirty House. Hij heeft een brede muzieksmaak en kan daardoor goed op het publiek inspelen met andere muziekstijlen.
Met zijn eigen muziekstijl Urban House weet Mr. Milow een breed publiek te bereiken.
Menig discotheek of bardancing wordt goed gevuld door zijn muziekkeuze. Zelfs in het buitenland. Hij is sinds 2009 zijn eigen muzieklabel begonnen en heeft een heel eigen stijl ontwikkeld, waarbij hij flitsende beats combineert met bestaande nummers en nieuwe nummers uitbrengt. Hij wist met zijn single Back to Basics in de download top tien op de vierde plek te staan. In het jaar 2009 heeft Mr. Milow een optreden gehad met SlamTV en is hij begonnen met optredens met de lekkerste buurmeisjes van het magazine FHM. 
In 2010 en 2011 is naast het draaien ook het VJ mixen van videoclips en ‘visuals’ een passie geworden voor Mr. Milow. Dit deed hij toen voornamelijk voor het razend populaire TV station TMF. Met TMF in the Mix draaide hij en kwam zo op vele plekken door het hele  land te staan.
2012 is het jaar waarin Mr. Milow o.a. het concept heeft bedacht met GoFun On Tour.
Deze show is een groot succes waarin elke bezoeker een reischeque  krijgt . Met de nodige entertainment weet hij ook met deze show het hele land te veroveren.

Vanaf 2014 gaat Mr Milow nu ook weer als DJ werkzaam en begeleid hij zich zelf met live drum !
 

Mr Milow per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281