Winston Post

WINSTON POST

Winston Post is geboren op 30 september 1972 in Vlaardingen. Hij groeide op in Rotterdam en heeft daar zijn schoolopleidingen gedaan. Na de HAVO volgde hij een marketing opleiding aan de zaterdag-academie, daarnaast heeft hij een logistieke opleiding genoten. Vervolgens ging hij als logistiek coördinator aan de slag totdat hij werd ontdekt als fotomodel. Van 1993 tot 1998 deed Winston vele landen aan voor shows, fotoreportages en commercials. Hierna ging hij zich richten op het acteren. Naar aanleiding van het spelen in schooltoneel en verschillende commercials wilde hij het acteren verder gaan ontplooien. Zodoende volgde hij vele workshops en masterclasses. In 2000 vertrok hij voor zes weken naar Los Angeles om daar zeer intensieve acteerlessen te volgen.

Na een seizoen een gastrol als Quinten Borgia in de dramaserie ‘Westenwind’ te hebben gespeeld kwam Winston in maart 2000 terecht bij de productie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Hier heeft hij tot half juli 2004 de rol van Benjamin Borges vertolkt. Ook bleef hij zich tijdens deze periode onderwerpen aan workshops en masterclasses van o.a. docenten als Josja Hamann, Joe Weston, Peter de Baan, Huub Stapel en Will van Kralingen.

Ook heeft Winston zich het afgelopen jaar op het presenteren gericht, hiervoor heeft hij voor Yorin het programma "Den Haag Life" gepresenteerd en voor SBS6 het programma "Hebbedingen".

Sinds september 2005 staat Winston vier keer in de week op het toneel met zijn relatie one-man-comedy “CAVEMAN” waar hij op grappige wijze de verschillen tussen de geslachten analyseert.

Naast het acteren en presenteren heeft Winston een passie voor muziek. Zo draait hij sinds enkele jaren als DJ in binnen- en buitenland (Tsjechie, Turkije, Spanje, Japan & UK). Daarnaast werkte hij samen met oa. Mark van Dale & Erik de Koning mee aan het radioprogramma Turbulentie Live bij Stadsradio Rotterdam en het programma Floorfillers bij Fresh FM. Ook is hij regelmatig te gast bij verschillende radiostations.

Zijn draaistijl omschrijft Winston als Hardgroove. Daarbij kenmerkt hij zijn sets door breakbeats te gebruiken die in het bijzonder in de UK erg in de smaak vallen. Een Technoset vindt hij ook heerlijk om te draaien. Zijn kortste set duurde ongeveer 30 minuten, in de SupperCLub Amsterdam en zijn langste duurde ongeveer 5 uur op de FFWD DanceParade te Rotterdam.

Zijn all-time favourite track is Laurent Garniers The Man with the Red Face (Jan Driver Mix). Zijn favoriete DJ’s zijn alle djs waar hij wat van kan leren en dat zijn er volgens Winston een hele hoop.

Dat Winston niet stil kan en wil zitten blijkt uit het feit dat hij vanaf januari 2005 een eigen productiebedrijf is begonnen waarmee hij zich zal richten op mediaproducties. (Het bedrijf heet Matzumi Media )

Nadat Winston in november 2005 ter voorbereiding een rally heeft gereden, reed hij in januari 2006 met het Sunweb Hutten Rally Team mee aan de Dakar 2006.

Winston’s levensmotto; “Nunc Aut Nunquam” (Nu of Nooit red.).

 

WINSTON POST

Winston Post per mail aanvragen

Of bel direct naar EUROPOP: 035-6835911 of 0653266042 of 0621578281